Voorwaarden


Product- en leveringsvoorwaarden.

Algemeen:

Glasatelier Karin Brouwer biedt u voor al haar producten een goede kwaliteit, service en advies. Alle producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt.

De werkelijke kleuren van de producten kunnen op uw beeldscherm afwijkend zijn. Het wordt afgeraden om met de sieraden te douchen of te zwemmen en de gebruiksvoorwerpen in de vaatwasser te doen.

Prijzen:

Voor ieder afzonderlijk product of dienst in opdracht wordt vooraf met u een prijsafspraak gemaakt.

Levertijden:

Voor ieder afzonderlijk product of dienst wordt vooraf met u een maximale levertijd afgesproken. Annulering van hetgeen dat met u is afgesproken over een product of dienst, is mogelijk tot maximaal 24 uur nadien.

Verzendingen:

De geldende binnen- en buitenlandse posttarieven voor verzending worden doorberekend evenals de kosten van goed beschermende verpakkingsmaterialen. Het totaal van deze bijkomende kosten worden vooraf aan u meegedeeld. De administratie van Glasatelier Karin Brouwer geldt als bewijs van verzending.

Garantie:

Indien door verzending het product defect of beschadigd is geraakt, wordt met u naar een goede oplossing gezocht mits binnen 1 week na verzenddatum hiervan melding is gemaakt.

© Copyright Glasatelier Karin Brouwer - Theme by Pexeto